Kort Plantegning

Vivedevej 2 - 4640 Faxe

sag:2135LAND

Pris: 3.950.000 kr.

Adresse
Vivedevej 2
4640 Faxe
KommuneFaxe
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal317 m2
Grundareal19.988 m2
Etager2
Stuer3
Værelser8
Byggeår/Ombygget1742/2003
Energimærke
Økonomi
Kontantpris3.950.000 kr.
Brutto24.000 kr.
Netto18.910 kr.
Årligt ejerudgift39.084 kr.
Månedlig ejerudgift3.257 kr.
Nu kan vi byde jer velkommen her på Vivedevej 2 i Faxe, som også går under navnet Møllegården. Her er tale om en virkelig skøn landejendom i smukke landlige omgivelser med i alt 1,99 hektar jordtilliggende og mulighed for dyrehold. Der er omtrent 5 minutter til Faxe By og Faxe Ladeplads og kun 15 minutter til motorvejstilkørslen. Ved ankomst til ejendommen bliver man budt velkommen af en nydelig gårdsplads omkranset af bygningerne og udsigt udover egen mark. Ejendommen er beliggende lige ved byens hyggelige gadekær. Derudover er der masser af råvildt i området, som også kan ses fra ejendommen af.

Der er tale om en dejlig trelænget landejendom med gode udbygninger til, som kan benyttes til værksted, lade, opbevaring eller lignende. Udbygninger udgør i alt 1.027 m2, som giver uanede af muligheder.

Stuehuset er gennemrenoveret i 2003, og fremstår i virkelig flot stand med bindingsværk, som er skiftet og Decra tag. Vinduerne er fra 2005. Her er der i alt 317 boligkvadratmeter fordelt over 2 velindrettede plan. Ejendommen forsynes med luft til vand varmepumpe. I stueplan er der entré med trappeopgang til første salen. Stort, lækkert køkken med hårde hvidevarer og spiseplads samt brændeovn. Stort, praktisk bryggers med egen indgang. Hyggelig spisestue og Tv-stue samt stor stue med brændeovn, store vinduespartier, loft til kip og fantastisk udsigt udover markerne. Fra stuen er der ligeledes udgang til overdækket terrasse. Desuden findes et lækkert badeværelse med bruseniche og spa. Yderligere et soveværelse samt et kontor. Der er gulvvarme i underetagen på nær i soveværelset og entréen.

På første salen findes der en møblerbar repos, 3 gode soveværelser og et stort uudnyttet rum, hvor der fx kan indrettes et ekstra badeværelse, hvis det ønskes. Første salen opvarmes via radiatorer. Der er tillige installeret fibernet, og så er der etableret nyere spildevandsanlæg på ejendommen.

Haven er fuldkommen ugenert, og særdeles hyggelige med en drøm af en udsigt. Der er hyggelige terrasser, drivhus og frugttræer på grunden. Jordarealet er som nævnt ca. 2 hektar, hvilket giver mulighed for hobbydyrehold. Her er tillige ro og fred og en tur rundt på matriklen er virkelig en oplevelse værd!

Vi glæder os til at vise jer Vivedevej 2. Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 56 63 49 49 eller send en mail til os på post@lobergbolig.dk for yderligere informationer.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge