Kort Plantegning

Kildetoften 8 - 4621 Gadstrup

sag:2144LAND

Pris: 4.495.000 kr.

Adresse
Kildetoften 8
4621 Gadstrup
KommuneRoskilde
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal160 m2
Grundareal20.711 m2
Etager1
Stuer2
Værelser6
Byggeår/Ombygget1777/1965
Energimærke
Økonomi
Kontantpris4.495.000 kr.
Brutto25.447 kr.
Netto20.356 kr.
Årligt ejerudgift70.884 kr.
Månedlig ejerudgift5.907 kr.
Velkommen til Gammel Salløvgaard i Gadstrup kun 30 minutter fra København. Her bosætter I jer på en charmerende 4-længet gård omgivet af åbne marker og samtidigt tæt på hverdagens nødvendigheder. Indenfor en radius af 2 km finder i både skole, indkøb og offentligt transport. Her har I mulighed for at udleve det gode liv på landet med dyrehold, liberalt erhverv eller som 2-familiesejendom.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, hvor man ankommer til en stor og hyggelig gårdsplads med sol hele dagen, omkranset af bygningssættet. Her kan I nyde roen og freden hele sommeren efter en lang arbejdsdag. I kan desuden nyde den skønne landbohave med flotte gamle træer, bl.a. en smuk rødbøg og et rigt udvalg af frugttræer. Jorden er på ca. 2 hektar, så hvis I drømmer om hestehold, så er mulighederne her mange, da der både er ridebane, hestefolde og stald med bokse samt ridehus tæt på ejendommen.

Stuehuset er på i alt 160 m2 bolig og byder bl.a. på et energivenligt jordvarmeanlæg samt et væld af indretningsmuligheder. Stuehuset indeholder 2 entréer, badeværelse med spa, brus og toilet. Landligt køkken med hårde hvidevarer i forbindelse med spisestue. 2 store værelser med brændeovn og udgang til haven. Dertil et gæstetoilet samt 3 disponible rum, som kan indrettes til walk-in, kontor eller værelse.

Derudover er den anden længe indrettet til beboelse i 2020, og indeholder stor stue i åben forbindelse med køkkenet samt loft til kip, synlige loftsbjælker og et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der udgang til en stor vestvendt terrasse, hvor I kan nyde aftens solens stråler og udsigten udover egne marker. Derudover er der et flot badeværelse med brus og toilet samt spots. Derudover er der bryggers samt et disponibelt rum. Første salen er udnyttet med et enkelt værelse.

I den tredje længe har man påbegyndt istandsættelse med nyere vinduer, støbt fundament med gulvvarme og nyere loftsplader samt hævet spærene. Der er dermed lagt fundamentet for, at en ny ejer kan udnytte denne del af længen til mere bolig, gildestue eller lignende.

Den fjerde længe indeholder bl.a. stald med bokse, et disponibelt rum, som tidligere har været anvendt som rytterstue samt et stort opbevaringsrum med udgang til gårdspladsen.

Drømmer I om en charmerende 4-længet gård tæt på København, Roskilde og Køge med plads til dyr, liberalt erhverv samt evt. flere generationer, så er Kildetoften 8 lige noget for jer.

Ring allerede i dag på tlf. 56 63 49 49 for en fremvisning!
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge