Kort Billeder

Gammerødvej 5 - 4140 Borup

sag:201936LAND

Pris: 4.750.000 kr.

Adresse
Gammerødvej 5
4140 Borup
KommuneKøge
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal168 m2
Grundareal59.584 m2
Etager2
Stuer1
Værelser5
Byggeår1996
Energimærke
Økonomi
Kontantpris4.750.000 kr.
Brutto19.178 kr.
Netto16.888 kr.
Årligt ejerudgift26.916 kr.
Månedlig ejerudgift2.243 kr.
Det er en fornøjelse at kunne præsentere Gammerødvej 5, 4140 Borup. Denne landejendom er smukt beliggende i rolige, naturrige omgivelser med jorden grænsende helt op til et stort skovområde tilhørende Svenstrup Gods. Der er fin jagt på ejendommen med masser af dyreliv. Der er gode gå, løbe og cykelmuligheder i skoven ligesom der må rides med skovkort. Der er kort afstand til Borup med direkte tog til København og Jylland. Der er ca. 5.000 indbyggere i Borup, som har et aktivt foreningsliv med butikker og sportsaktiviteter til alle aldre. Køge, Roskilde og Ringsted ligger alle indenfor en afstand af 30 minutter i bil.

Denne dejlige landejendom byder på i alt 5,9 hektar med en årlig landbrugsstøtte på ca. 10.000 kr. Her er der den skønneste udsigt over marker med udsigt til frodig skov. Til ejendommen er der stor, fin garage med dobbelt garageporte med automatisk betjening. Endvidere er der udhus, maskinhus, stald og et mindre drivhus til dyrkning af grønsager og blomster. Udhusbygninger udgør tilsammen 288 m2 og har mange anvendelsesmuligheder.

Super flot stuehus der fremstår i nydelig stand. Huset er opført i 1996 med hvide murstensfacader, røde tegl og er løbende vedligeholdt og moderniseret. Boligarealet byder på 168 m2 fordelt over en stueetage samt 1.sal. Indenfor er der masser af kvalitet og der hersker en hyggelig atmosfære. Stueplanen indeholder entré med trappeopgang til første sal. Stor, flot stue med sofaområde og brændeovn. Endvidere flot køkken med gulvvarme i åbent forbindelse med spisestue, som har direkte udgang til terrasse samt have. Herudover er der værelse/kontor samt et pænt badeværelse med gulvvarme. Første salen indeholder stor, flot repos med godt lysindfald samt 2 store værelser i hver sin ende. Der er flotte trægulve overalt i opholdsrummene. Fra køkkenet eller gårdspladsen er der adgang til en stor bygning på 123 m2 jf. BBR med mange anvendelsesmuligheder. I dag benyttes bygningen bl.a. til jagtstue, fyrrum, bryggers m.m.

Vestvendt have som er helt fantastisk med terrasse. Et helt ideelt sted, at være samlet om sommeren. Her er masser af sol og plads til at børnene kan løbe og lege. Der er fibernet på ejendommen. Der er spildevandskloakeret, og der er etableret pillefyr i 2005.

En perfekt landejendom til livsnyderen - hvor hverdagen kan gå op i en højere enhed.
Vi ser frem til at vise Jer denne dejlige ejendom!
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge