Kort Plantegning

Vråmosevej 1 - 4654 Faxe Ladeplads

sag:2057LAND

Pris: 3.250.000 kr.

Adresse
Vråmosevej 1
4654 Faxe Ladeplads
KommuneFaxe
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal204 m2
Grundareal11.075 m2
Udhusareal180 m2
Etager2
Stuer1
Værelser5
Byggeår/Ombygget1900/1996
Energimærke
Økonomi
Kontantpris3.250.000 kr.
Brutto12.741 kr.
Netto11.322 kr.
Årligt ejerudgift31.008 kr.
Månedlig ejerudgift2.584 kr.
Nu har du muligheden for at erhverve denne skønne ejendom med 1,1 hektar beliggende på en blind vej med få naboer i et roligt og fredeligt område. Denne ejendom ligger naturskønt med marker og skovområder som nærmeste naboer. Der er kort afstand til Faxe Ladeplads, som byder på den skønneste badestrand og et hyggeligt havnemiljø. I Faxe Ladeplads er der alt hvad du har brug for i dagligdagen med indkøb, skole, børnehave, uddannelsesinstitution, idrætsmuligheder og offentlig transport. Der er mulighed for at købe ridekort til Vemmetofte Skov - ligesom der er ridehus og ridebane i nærheden. Kun et kvarter til motorvejen (E47), og en time i bil til København.

Ejendommen er flot indrammet med indkørsel og gode parkeringsforhold. Omkring ejendommen er der en smuk parklignende have med store flotte træer, buske og flere gode terrasser, hvor man rigtig kan nyde solen hele dagen. Jorden er også indhegnet til fold, hvor heste eller andre dyr kan græsse, og så er her samtidigt løsdrift. Herudover findes en god lade på 180 m2, som kan benyttes til værksted, opbevaring, stald eller som hobbybrug. Der er et utal af muligheder på denne ejendom. Det er heller ikke ualmindeligt at få besøg af områdets rige dyreliv i form af rådyr, eller at vågne op til lyden af fuglesang om morgenen.

Stuehuset er opført i år 1900 og er løbende vedligeholdt og moderniseret. Boligarealet er på i alt 204 m2 fordelt over 2 plan. Stueplanen består af lys entré med trappeopgang til 1. sal. Stort bryggers med hårde hvidevarer samt fyr. Nydeligt badeværelse med bruseniche og toilet. Stort køkkenalrum med udgang til solrig terrasse. Køkkenet består af et Unoform køkken med granitbordplade, hvide og træfarvede elementer samt hårde hvidevarer. Der er gulvvarme i hele stueetagen. Fra stueetagen er der direkte adgang til en stor, højloftet garage på 56 m2.

Første salen byder på en stor opholdsstue med flotte bjælker og masser af lysindfald via ovenlysvinduer. Herudover er her et badeværelse med bruseniche og toilet samt gulvvarme. Endvidere 3 gode værelser, hvoraf det ene værelse er med ovenlysvinduer og udgang til balkon med udsigt over markerne. Der er fibernet på ejendommen.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge