Kort Plantegning

Blæsenborgvej 2 - 4130 Viby Sjælland

sag:201937LAND

Pris: 4.995.000 kr.

Tilbud ønskes
Adresse
Blæsenborgvej 2
4130 Viby Sjælland
KommuneKøge
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal122 m2
Grundareal67.064 m2
Udhusareal65 m2
Garageareal65 m2
Etager1
Stuer2
Værelser6
Byggeår1967
Energimærke
Økonomi
Kontantpris4.995.000 kr.
Brutto20.238 kr.
Netto17.822 kr.
Årligt ejerudgift25.416 kr.
Månedlig ejerudgift2.118 kr.
Tilbud ønskesJa
Den perfekte hesteejendom med ridehus og to boliger, beliggende i trekantsområdet Borup, Viby Sjælland og Ejby. Ejendommen ligger ugenert, med jorden samlet i et jordstykke, i kuperet terræn. Logistikken i ejendommen er særdeles fin, med en god indkørsel, parkeringsområde til hestetrailer og transporter, ridehus, stalde, to ridebaner samt mange folde i det kuperede terræn.

Hestefaciliteterne er delt i to afsnit: en hestestald på 170 kvm., med en bred staldgang sadelrum, vaskeplads og 7 store hestebokse med loft til kip. Den anden stald på 165 m2, lofthøjden er hævet i ca. 3/4 af stalden med 6 bokse, som har direkte adgang til 4 ponybokse. I dette staldafsnit er et lækkert sadelrum, foderrum og toiletforhold.

Bag ved staldene finder vi et godt stuehus, med entré i forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 3 værelser, og et rummeligt badeværelse med badekar og bruseniche. Herudover findes køkken med spiseplads til 4 personer samt adgang til stue. Fra stuen er der udgang til terrasse, samt udsigt ud over folde og ridebanerne. Her er tillige etableret en lille fold, så hesten kan blive forkælet med gulerødder. Endvidere særskilt indgang til bryggers samt to garager.

På modsatte side af gårdspladsen ligger bolig 2, (ej godkendt på BBR). Annekset er rigtigt fint og moderne. Annekset indeholder entré, badeværelse, stue og køkkenalrum i ét. Fra stuen er der trappeopgang til 1. salen, hvor der er repos (værelse) samt ét soveværelse.

På nuværende tidspunkt er der ca. 7 pensionærer samt sælgers egne heste opstaldet. Rytterne kan benytte ridestierne mellem foldene, eller købe skovkort til de nærliggende skove. Der er en bakketop på ejendommen, hvorfra der er den mest fantastiske udsigt udover landskabet - så langt øjet rækker. Heroppe er der tilmed en lille skov med ét naturligt kildevæld. Den ene side af bakken ender ud i et hyggeligt åløb med bevoksning, hvor der ligeledes er gode jagtmuligheder med meget råvildt. Den anden side af bakken, som er indhegnet til hestefolde. Der er endvidere to mindre søer på ejendommen.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge