Kort Plantegning

Vadet 4 - 4660 Store Heddinge

sag:201929LAND

Pris: 2.995.000 kr.

Adresse
Vadet 4
4660 Store Heddinge
KommuneStevns
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal143 m2
Grundareal43.261 m2
Etager2
Stuer1
Værelser5
Byggeår1961
Økonomi
Kontantpris2.995.000 kr.
Brutto12.200 kr.
Netto10.672 kr.
Årligt ejerudgift42.300 kr.
Månedlig ejerudgift3.525 kr.
Vi kan nu præsentere Jer for Vadet 4, der også går under navnet Vadgaard. Ejendommen er godt tilbagetrukket fra vejen, og er beliggende helt ugeneret med store træer omkring, højt til himlen og med ro og fred. Ejendommen byder på i alt 4,3 hektar, som alt sammen er fordelt samlet omkring ejendommen. Vi er omgivet af skøn natur, Storkebæk vandløb, to skove (Kirkeskoven og Kongeskoven) som ligger i åbent forbindelse til hinanden, og hvor der må rides, hvis man har et ridekort.

Ejendommen er yderst charmerende, som fremstår i en traditionel gårdstil med lidt sydlandsk inspiration. Der er to virkelig hyggelige gårdmiljøer på ejendommen, som på hver sin måde gør ejendommen til noget helt særligt og unikt. Den ene gårdplads benyttes i dag til strigleplads og grooming, og er udført I en ren hacienda stil med planter og vindruer. Den anden gårdsplads er ligeledes meget charmerende med blomster, planter, og byder samtidigt på en rigtig hyggelig teltpavillon, hvor man kan sidde ude på lune sommeraftener.

Ejendommen indeholder endvidere mange fine folde med plads til, at ens heste kan gå i ly under diverse udhuse. Her er endvidere en skøn ridebane med dræn og lys, så man kan ride ude hele døgnet rundt. Herudover en indendørs rotunde/hall, som har direkte adgang til hestestalden. Stalden byder på syv rigtig fine bokse med god lofthøjde. I forlængelse heraf er der foderrum, overdækket møddingsplads og stor garage/lade med opbevaringsplads. Endvidere bydes i på to dejligt private haver.

Sælger har løbende moderniseret huset indenfor. Der er to indgange til huset, hvor den ene har adgang til pænt, istandsat toilet med gulvvarme samt trappe til første sal, mens den anden indgang er et kombineret bryggers & entré. Herfra er der adgang til stort fyrrum med pillefyr fra 2013. Rummet kan benyttes til flere formål. Fra det store bryggers er der adgang til køkken, som er pænt og brugbart samt ældre bruserum. Endvidere en stor istandsat vinkelstue med et dejligt lysindfald og udgang til have. Desuden er der gjort klart til et stort badeværelse med gulvvarme med vand og afløb. Der mangler dog fliser og øvrige elementer. Første salen indeholder et stort rum (tidl. fungeret som 2 rum) med loft til kip samt et værelse med udgang til vestvendt terrasse.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge