Kort Plantegning

Tvindelstrupvej 66 - 4100 Ringsted

sag:2008LAND

Pris: 3.995.000 kr.

Adresse
Tvindelstrupvej 66
4100 Ringsted
KommuneRingsted
Ejendomsdata
TypeBoliglandbrug
Boligareal176 m2
Grundareal58.582 m2
Etager2
Stuer1
Værelser6
Byggeår1923
Energimærke
Økonomi
Kontantpris3.995.000 kr.
Brutto16.200 kr.
Netto14.125 kr.
Årligt ejerudgift38.316 kr.
Månedlig ejerudgift3.193 kr.
Tvindelstrupvej 66 er en flot 3-længet gård perfekt til flere familier eller liberalt erhverv, med 5,8 hektar jordtilliggende samlet i et stykke ved ejendommen. Grunden er meget smuk og lidt kuperet, og det meste af jorden er idag indhegnet med plads til dyrehold. På grunden findes der 2 smukke søer, store træer og buske, som hver især bidrager til et godt helhedsindtryk. Ejendommen har opnået energimærke (D) og har et lavt årligt varmeforbrug på 10.883 kr. jf. energimærket. Ejendommen er beliggende i rolige, naturlige omgivelser med marker så langt øje rækker. Vi befinder os mellem de to små landsbyer Farendløse og Sneslev med ca. 6 minutters kørsel ind til Ringsted og blot en 1 time til indre København.

Ejendommen præsenteres rigtig flot allerede ved ankomst. Via flot hvid indgangsport med store træer på hver sin side kommer man frem til gårdspladsen, som er rummelig og omkranset af hovedhuset samt længerne. Du får her rigeligt med plads til at være samlet, og det er nemt, at komme fra den ene bygning til den anden. Der er også holdeplads til køretøjer på den anden side af gårdspladsen, hvor der er automatisk garageport med plads til at holde med en bil, hvoraf der er direkte adgang til begge længer. Den ene længe er indrettet til erhverv/beboelse/lager og udgør i alt 267 m2, som indeholder, stor entré, 4 gode rum, badeværelse med brus og toilet samt garage og depotrum. Der er forbedret til køkken. Den anden længe er en lade på 100 m2, hvor der også er garageport til. Derudover er der øvrige bygninger på i alt 299 m2 ifølge BBR, som udgør hestestald og fårestald.

Hovedhuset fremstår flot og præsentabelt med hvidpudsede facader. Boligarealet er på i alt 176 m2 fordelt over 2 plan. Huset opvarmes via træpiller, og der er supplerende varme i form af brændeovn. Indenfor er der flot køkken, pæn spisestue med brændeovn og udgang til have, værelse samt fin opholdsstue eller (3 stuer ensuité) med udgang til terrasse med udsigt til søerne. Alle stuer er med stuk og franske døre. Endvidere er her et gæstetoilet. På første salen er der lang fordeler gang (kan bruges til kontor/gamer rum) 2 gode store værelser med loft til kip samt stort pænt badeværelse med toilet, karbad og bruseniche. Heroppe er der tillige en fin udsigt udover den meget flotte grund.

Her er ejendommen med de helt rette proportioner og forudsætninger for et godt familieliv på landet. Ejendommen appellerer til familien, der ønsker plads omkring sig med dyrehold og muligheden for at sætte sit personlige præg på ejendommen.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge