Hesteejendomme - Loberg Bolig
Søndre Allé 49
4600 Køge

Tlf: 5663 4949

Email:post@lobergbolig.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag fra kl. 10-16
Fredag Efter Aftale
Lørdag Lukket
Søndag Efter Aftale

Hanna Loberg
Indehaver
Ejendomsmægler & Cand.Agro, MDE

Ejendomsmægler Hanna Loberg


Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet Hesteejendomme og LobergBolig ApS

Ejendomsmæglerfirmaet Hesteejendomme formidler ejendomme på hele Sjælland, og yder rådgivning til hestefolket, og andre der har dyr eller natur som interesse. Vi sælger alle typer af hesteejendomme, og i alle prisklasser, til de professionelle f.eks. berideren, travtræneren eller til amatøren, som har en hest eller flere heste, eller til dem som bare elsker luft og landet omkring sig. LobergBolig Aps sælger villaer, sommerhuse og andels og ejerlejligheder i Køgebugt området. 

Vi kan tilbyde forskellige typer af salg, vurdering og rådgivning:
Totalsalg: Vi klarer alt ved ejendomshandlen; salgsopstilling, fremvisninger, købsaftale til overdragelsen af ejendommen til køber.
Delsalg: Vi klarer alt, som ovenstående dog ikke fremvisninger, dem ønsker du selv at stå for.
Selvsalg: Du har selv køberen, eller ønsker at finde køberen selv, du vil dog have en synlig fremvisning af din ejendom på internettet og de sociale medier og vil have hjælp til udarbejdelse af en købsaftale.
Vurdering af ejendom: Samliv skal ophæves eller ejendommen skal overtages ved arv og I skal kende prisen i fri handel.
Køberrådgivning: Du ønsker vi skal finde ejendommen til dig, eller du har fundet ejendommen og vil sikre dig, at ejendommen lever op til lovgivning eller vurdering af om prisen er korrekt.
Udlejning: Hvis du vil have udlejet din ejendom.

 

Hanna Loberg er indehaver af ejendomsmæglerfirmaet, og har 20 års erfaring med salg af bolig, heste- og landejendomme. Hanna er uddannet Cand Agro & ejendomsmægler samt syn & skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening. Privat er Hanna Loberg gift med Kenneth Loberg og har to børn. Familien bruger alt deres fritid på heste i form af avl og ridning.

 

Peter Johansen er ejendomsmægler og valuar med 32 års erfaring med salg af boliger, og har en fortid i bankverdenen. Peter var ansat i Jyske Bank i 20 år, og sluttede som filialdirektør i Køge afdeling, efter at have startet denne afdeling i 1986. Derefter kaldte ejendomsmæglerbranchen og Peter blev Partner i EDC i Køge. Efter en årrække overtog han så afdelingen på Søndre alle. Siden blev det til et par år som ejendomsmægler i Antibes i Sydfrankrig. Da børnebørnene kom til, returnere Peter og frue til Danmark, og nu er han så startet hos LobergBolig. Peter Johansen har 3 voksne børn, og bor på 15. år i Gl. Hastrup 3 km syd for Køge.

 

Jesper Larsen er uddannet finansøkonom med speciale indenfor boligmarkedet. Jesper er under uddannelse til ejendomsmægler, sideløbende med et 2-årigt trainee forløb. Han er født og opvokset i Køge, og kender derfor byen godt. Jesper bor centralt i Køge, og bruger sin fritid med familie, venner og fodbold.

Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49, 4600 Køge